0
Az Ön kosara
A kosár üres.

Rólunk

Cégünk 1990-ben alakult meg 100% magyar tulajdonosi háttérrel, családi vállalkozásként, mint helyi vaskereskedés, mely a hajdúnánási lakosok és vállalkozók vasanyag felhasználási igényeit volt hivatott kiszolgálni. Megalakulásunktól kezdve ügyeltünk arra, hogy mérsékelt áron, és kiváló minőségű anyagokat forgalmazzunk, minél szélesebb termékskálán. A fajtánkénti 50 termékről ma már több mint 3000 fajta termékkel állunk a vásárlók szolgálatára.

Jelenleg 50 fővel dolgozunk a cégcsoportban. Állandó átalakuláson megyünk keresztül, és folyamatosan próbálunk megfelelni a vevők által támasztott egyre nagyobb elvárásoknak minőségi, és korszerűségi szempontból egyaránt. Ezért is épült meg 1998-ban egy több mint 2500 m2 -es fedett, daruzható központi csarnok. Ennek köszönhetően a gyárakból leszállított anyagok fémtisztán, előkészítés nélkül is használható állapotban kerülnek a vásárlókhoz. Anyagféleségeink átölelik a szerkezetgyártásnál, és építkezésnél használatos szinte teljes termékskálát, mint például: I - U acélok, zártszelvények, betonacélok, csövek, laposvasak, köracélok, szögvasak, lemezek, síkhálók, rozsdamentes termékek, polikarbonát lemezek, kovácsoltvas termékek, stb. Azóta több vidéki városban is van lerakatunk: Debrecenben, Szegeden, Békéscsabán és Miskolcon, ahol hasonló kínálattal állunk vevőink rendelkezésére.

2013 nyara óta Nyíregyházi telephelyünk is várja vevőit a Tünde utca - Lapály utca sarkán.

A jövőbeni terveink között szerepel újabb telephelyek létesítése, a fő telephelyen (Hajdúnánáson) vasfeldolgozó gépek üzembe helyezése, irodáink, épületeink korszerűsítése, és a kiszolgálás színvonalának további növelése. Cégünknél belső minőségirányítási rendszert vezettünk be, amely lehetővé teszi az áruk pontos nyomon követhetőségét és visszakereshetőségét. Ez a rendszer nem valamelyik ISO szabvány szerint működik, hanem célzottan a saját belső folyamataink szerint lett kialakítva, ezért rendkívül hatékony.

Beszerzési stratégiánk: a beszerzést illetően a nagyságrendi megtakarítások képezik az elsődleges célt; a Magyarországi és külföldi gyártókkal éves keretszerződést köt vállalkozásunk minden évben, ezért mindig versenyképesek áraink és szolgáltatásaink. Az import beszerzések lebonyolítására külön külkereskedelmi céget hoztunk létre. Mindent megteszünk azért, hogy elsősorban belföldön gyártott magyar termékeket kínáljunk partnereinknek; a külföldi beszerzés elsősorban a Magyarországon nem gyártott termékekre vonatkozik.

Végül folyamatosan törekszünk arra, hogy az általunk forgalmazott termékeket saját szállító járműveinkkel, rövid határidővel, pontosan juttassuk el vevőinkhez. Ennek megvalósítását segíti elő az egyre több telephely (amelyek mindegyike rendelkezik saját szállító járművekkel) és a kor igényeihez igazodva az internetes vásárlást lehetővé tevő webshop is.

2015 áprilisától Egerben is megtalálnak bennünket a kapcsolat oldalon részletezett elérhetőségeken; májustól pedig a miskolci telephelyünk nyitott meg egy új, vevőbarát helyszínen.

Egyik legfrissebb innovációnkat bemutató videó ide kattintva elérhető: Uniholz Kisfilm

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..