0
Az Ön kosara
A kosár üres.

Miskolc

Üdvözöljük az Uniholz Kft. Miskolci fióktelepének weboldalán!

A Uniholz Kft. szilárd alapokon nyugvó, magyar vállalkozás, mely 1990-ben kezdte meg működését Hajdúnánáson. A cég sikerességét az eltökéltség, a minőségi alapanyagok és a szakértő csapatunk biztosítja. Azóta is folyamatosan fejlődünk, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalú termékeket és szolgáltatásokat nyújthassuk.

2009-ben új fejezet kezdődött vállalatunk történetében, amikor Miskolcon kis készlettel, megnyitottuk fióktelepünket, de mára már büszkék vagyunk arra, hogy 100 millió forint értékű raktárkészlettel rendelkezünk, amely lehetővé teszi, hogy széles választékot kínáljunk vásárlóinknak. Legfőbb értékesítési profilunk a zártszelvények, lemezek, acélcsövek, szögacélok, lapos-acélok, betonacélok és hegesztett betonacél hálók terén hozott nekünk elismerést. Emellett trapézlemezek, rozsdamentes anyagok beszerzésében is kedvező áron állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ha valami nincs készleten, beszállítói hálózatunknak köszönhetően rövid határidővel beszerezzük azt. A telephelyen egy barkácsboltot is üzemeltetünk, ahol minden szükséges eszközt megtalál – gépektől, száraz építőipari segédanyagokon át, csavarokig és szerszámokig.

De nem csak termékekben vagyunk erősek, saját teherautónk segítségével gyorsan és rugalmasan állunk az ügyfelek szolgálatába, garantálva ezzel a gyors kiszállítást. További szolgáltatásaink a betonacél kengyelek hajlítása, betonacélok méretre vágása és a helyszíni szaktanácsadás. 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..